ZENEDOBOZ - MAGYARAJÁNDÉK WEBBOLT - ÜDVÖZLÖM! -  -  -  A vásárlási lehetőség zavartalan!   Átalakítom a honlapot, köszönöm az esetleges hibákkal kapcsolatos megértésüket! 

Egyedi zenedoboz

» A zenedobozban lévő szerkezeteket nem lehet megváltoztatni, ezért nagy öröm, hogy létezik olyan verzió, ahol a hangok nem a szerkezettől, hanem a benne futó lyukkártyára emlékeztető szalagtól függnek.
» Egyedi muzsikára csak szalagos zenedobozzal van lehetőség. Az egyedi zenét muzsikáló zenedoboz ára 23.000.- forint, elkészítése általában 2-3 hét. Ez a szerkezet két modális oktávval rendelkezik és nem alkalmas minden dal lejátszására, ezért megrendelés előtt küldje el nekem a választott zenét, pl. egy YouTube link formájában (a válaszra néha több napot kell várnia). A speciális szalagra kb. 20 másodpercnyi zene kerülhet. A műhely címét az oldal tetején, a bal felső sarokban látja.
» Az egyedi zenedoboz ára tartalmazza a dobozt, a zenei átirat elkészítését és a szalag elkészítését is.
Szöveg gravírozását 2.000.- forintért vállalom a doboz talpára, 30 karakterig olvasható jól a szöveg.
» A doboz mintája az aktuális készletből választható. Itt találja a mintákat: https://zenedoboz.hu/zenek#szalagos
Szintén levélben tudom megírni, hogy az adott mintákból milyen szín választható.
» Előre fizetéssel tudja megrendelni a dobozt, ha minden részlet kiderült, akkor feltöltöm azt egyedi termékként a webboltba. A vételár beérkezése után kezdem el a munkát. Szállításként Foxpost automatát, vagy GLS házhozszállítást is választhat.
42 product
Can be ordered (will be ready in 2-3 weeks after receiving the payment)
23 000 Ft
Not available for purchase!
Can be ordered (will be ready in 2-3 weeks after receiving the payment)
23 000 Ft
Not available for purchase!
 
WebShop System